Koronaohjeistus

LIMINGAN NAISVOIMISTELIJAT

TERVEYSTURVALLISUUSSUUNNITELMA

Päivitetty 16.2.2023

TÄLLÄ HETKELLÄ NOUDATETAAN YLEISTÄ HYVÄÄ HYGIENIAOHJELMAA.

KORONAOHJEISTUS EI OLE VOIMASSA.

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa LNV:n  toimintaan mukaan! 

 

LNV:n ryhmien on noudatettava seuraavia ohjeita. Ryhmän ohjaaja on velvollinen huolehtimaan ohjeiden noudattamisesta ja näyttämään ohjeet pyydettäessä. Vastaavasti toimintaan osallistuvien on noudatettava ohjeita. Yhteisiä ohjeita noudattamalla voimme luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

 

Noudatathan seuraavia ohjeita seuramme toimintaan liittyen:


- Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä ja oireettomana.

- Muista hyvä käsi- ja yskimishygienia!

- Käytä käsidesiä tunnille saavuttaessa ja pois lähtiessä, sekä tarpeen vaatiessa tunnin aikana. Käsidesiä on tarjolla salissa jumpan ajan.

- Aikuisten ryhmissä: pidä kasvomaskia saapuessasi tunnille, pukuhuoneessa ja lähtiessäsi. Poista maski vain itse jumpan ajaksi!

- Lasten ryhmissä: Vanhempien ei suositella tulevan sisätiloihin ollenkaan vaan lapset toivotaan saatettavan vain ulko-ovelle asti. Pienet lapset saa saatella sisään asti, mutta tällöinkin vanhempia suositellaan pitämään kasvomaskia sisätiloissa.

- Vältä ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa ja käytävillä. Poistu salista heti tunnin päätyttyä ja jos käytät pukuhuonetta, pukeudu ripeästi. Lasten ryhmien välissä on yleensä 15 min tauko, joten aikaa edellisten poistumiseen ja seuraavien tulemiseen on. 

- Tunnille kannattaa saapua valmiiksi treenivaatteissa.

- Harjoituksissa pidetään 2 metrin turvavälit aina kun mahdollista. Muista turvaväli myös pukuhuoneissa.

- Täytä vesipullo jo kotona äläkä lainaa sitä toisille. Lastenryhmissä pullojen tulisi olla nimikoituja.

- Aikuisten ryhmissä jokainen jumppaaja tuo tunnille oman jumppapatjansa.

- Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut seuran tunneille koronavirustartunnan alaisena.

- Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Aikuisten ryhmissä jokainen jumppaaja puhdistaa itse käyttämänsä välineet. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

- Koronatilanteen vuoksi ei kevätkauden aikana pidetä ns. avointen ovien hetkeä vanhemmille.

 

 


KAUSIMAKSU JA KUITTIEN TOIMITTAMINEN:

- Maksun maksamisen jälkeen ota ruutukaappaus puhelimella tai tulosta paperikopio. Näytä kuitti ohjaajalle. Aikuisten ryhmissä tarroja jaetaan kuitteja vastaan tutustumisviikon jälkeen. Muista turvaväli myös jonottaessasi tarraa!


Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.


Mikäli sinulla nousi mieleen kauden aloitukseen liittyen kysymyksiä, otathan yhteyttä: limingannaisvoimistelijat@gmail.com