Koronaohjeistus

TERVETULOA TREENAAMAAN!
 

Tervetuloa LNV:n syyskauden toimintaan mukaan!  Seuramme syyskausi käynnistyy 31.8.2020 ja odotamme jo innolla näkevämme juuri sinut taas tunneillamme.


Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!


Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:


- Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.

- Muista hyvä käsi- ja yskimishygienia!

- Tunnille saavuttaessa sekä tarpeen vaatiessa tunnin aikana: Käytä käsidesiä, jota on tarjolla salissa jumpan ajan.

- Harjoituksissa tulisi pitää 1-2 metrin turvavälit aina kun mahdollista. Muista turvaväli myös pukuhuoneissa.

- Vältä ylimääräistä oleskelua pukuhuoneissa ja käytävillä. Poistu salista heti tunnin päätyttyä ja jos käytät pukuhuonetta, pukeudu ripeästi. Lasten ryhmien välissä on yleensä 15 min tauko, joten aikaa edellisten poistumiseen ja seuraavien tulemiseen on. Tunnille kannattaa saapua valmiiksi treenivaatteissa.

- Täytä vesipullo jo kotona äläkä lainaa sitä toisille. Lastenryhmissä pullojen tulisi olla nimikoituja.

- Aikuisten ryhmissä jokainen jumppaaja tuo tunnille oman jumppapatjansa.

- Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut seuran tunneille koronavirustartunnan alaisena.

- Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi.

- Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

- Jos olet matkustanut ulkomaille, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

- Lastenryhmien yhteistä joulunäytöstä ei järjestetä. Ryhmät voivat joulunäytöksen sijaan järjestää omassa ryhmässä syksyn viimeisellä kerralla avointen ovien hetken, johon ryhmän vanhemmat ovat koronatilanteen salliessa tervetulleita.


KAUSIMAKSU JA KUITTIEN TOIMITTAMINEN:

- Koronan takia suosittelemme ryhmän maksun maksamista vasta 14.9.2020. Maksun maksamisen jälkeen lasten ryhmien osalta kuitit toimitetaan osoitteeseen katja.vahapesola@gmail.com. Lisää laskun viestikenttään tai sähköpostiviestiin lapsesi nimi ja ryhmä. Aikuisten ryhmissä tarroja jaetaan kuitteja vastaan 14.9. alkaen.


Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.


Mikäli sinulla nousi mieleen kauden aloitukseen liittyen kysymyksiä, otathan yhteyttä: limingannaisvoimistelijat@gmail.com