JUMPPALUKKARI

Kevätkausi 8.1-12.5.2024

 

Jumpat/tanssit vapaalla hiihtolomaviikolla hox! ajalla su 3.3.-la 9.3. (viikko 10), kiirastorstaina ja pääsiäisenä 28.3-1.4.2024, vappuaattona 30.4., vappuna 1.5.2024 ja helatorstaina 9.5.2024 sekä ÄITIENPÄIVÄNÄ 12.5.2024.

Naisvoimistelijat ja kunta järjestävät senioritanssia keskiviikkoisin. Tämä on aina ilmainen tapahtuma. Saatko tähän ystävän/ystäviäsi mukaan? 

Tule jumppailemaan/tanssimaan sukupuolesta riippumatta.

 

Lasten ryhmien minimiosallistujamäärä on 8 hlö. Ethän maksa laskua ennen kuin ryhmän toteutuminen on varmaa. Lasten ryhmiin voi käydä tutustumassa kerran ennen laskun maksamista (laskun eräpäivästä huolimatta).

 

Jumppaajia ei ole tapaturmavakuutettu seuran puolesta.

Ilmoittautumienn lasten ryhmiin alkaa 11.12.2023.

HUOM!

Softjumppassa kuukauden viimeisenä keskiviikkona osa tunnista helppoa tanssijumppaa Ritvan ohjaamana.

Kehonhuolto Lakeustalolla sunnuntaisin, kulku Prässin ovesta.

Pilates Lakeustalolla keskiviikkoisin, kulku C-ovesta tai Prässin ovesta. Tulossa kesäpilates, seuraa ajankohtaista ilmoittelua!

 

VOIMISTELUKOULU

 

Voimistelukoulun leikkivarjon alta löytyy kaikki alle 12-vuotiaiden toiminta harrasteesta lajien lapsuusvaiheeseen. Harjoituksissa lapsi innostuu perusliikuntataidoista sekä voimistelun alkeistaitojen harjoittelusta. Voimistelukoulusta voikin ponnistaa juuri omannäköiselle liikkujan polulle. Voimisteluseurojen tarjoama Voimistelukoulu on innostavaa lasten toimintaa, jossa lapsi tunnistaa omat vahvuutensa ja saa onnistumisen kokemuksia koulutetun ohjaajan opastuksella.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.