KILTA

 

 

USKOLLISUUDEN KILTA

 

KILTA ON ARVOKAS ASIA – NYT JA AINA

Limingan Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden killassa alkoi 38. toimintavuosi. Tammikuun vuosikokouksessa valittiin Leila Mäkikyrö jatkamaan kiltaäitinä ja Sirpa Tuomaala muistiinmerkitsijänä. Kiltamuori on Leena Leppäluoto ja emännistöön kuuluvat Anita Lithovius, Maija Syrjäpalo, Seija Karjalainen, Raija Palsa ja Maija Raappana ja varajäseninä Sinikka Ilmonen ja Ritva Pietilä.

Olemme aktiivinen yhdistys, johon kuuluu 29 kiltalaista. Kokoonnumme säännöllisesti vaalien kiltalaisten ystävyyttä ja henkistä vireyttä. Innostamme jäseniä uusiin asioihin ja kokemuksiin hyödyntäen paikkakunnan ja lähiseudun palveluita ja kulttuuritarjontaa. Kannustamme myös monipuoliseen liikunnan harrastamiseen, mihin Limingassa on loistavat mahdollisuudet.

Kiltalaisista löytyy osaamista, tietoa, taitoja, muistoja ja historiaa, joka muodostuu jokaisen jäsenen omasta elämän kokemuksesta ja yhteisistä naisvoimistelun vuosista. Kiltatoiminnan teemana v. 2023 onkin, KILTA ON ARVOKAS ASIA – NYT JA AINA.   

Oulun alueen U-killat järjestävät kukin vuorollaan yhteisiä tapaamisia. Tärkeitä ovat myös valtakunnalliset kiltapäivät ja kiltalaisten kuntoviikko.

Leila Mäkikyrö
kiltaäiti
p. 0400 383 621
leila.makikyro@gmail.com