Lasten ryhmien ohjeet

Lasten ryhmien vanhemmille:

- Lasten ryhmissä on yhteiset säännöt. Jotta kaikkien osallistujien tunti olisi mukava kokemus, on lasten syytä noudattaa ohjeita ja näitä sääntöjä voitte kerrata myös kotona ennen jumppaa.

 

- Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Voitte käydä tutustumassa tuntiin yhden kerran. Mikäli tunti ei sovi lapsellesi, ilmoita perumisesta limingannaisvoimistelijat@gmail.com. Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu kahden viikon kuluttua, olet sitoutunut maksamaan kausimaksun ko. kaudelle.

- Jumppamaksu maksetaan tutustumiskerran jälkeen. Ota maksusta ruutukaappaus tai tulosta paperikopio ja näytä kuitti ohjaajalle seuraavalla kerralla. Myös lapsi voi näyttää kuitin omalta puhelimeltaan esim. kuvana.

- Vanhemmat voivat seurata tuntia ensimmäisellä kerralla, mutta tämän jälkeen vanhemmat siirtyvät ulkopuolelle odottamaan. Koronatilanteen takia: Vanhempien ei suositella tulevan sisätiloihin ollenkaan vaan lapset toivotaan saatettavan vain ulko-ovelle asti. Pienet lapset saa saatella sisään asti.

- Tuo lapsesi ajoissa. Käytä lapsi vessassa ennen tuntia.

- Varusteeksi tunnille käyvät mukavat, rennot vaatteet +vesipullo. Tunneilla liikumme avojaloin, myös luistamattomat tossut käy.

- Pitkät tukat sidotaan kiinni tunnin ajaksi.

- Ojanperän koululla ei saa jättää autoja Aapin päiväkodin parkkipaikalle iltaisinkaan (lasten hakijoita päiväkodista on myös iltaisin!)

 

- HUOM! Tunnit on LASTEN TUNTEJA, vanhemmat odottavat SALIN ULKOPUOLELLA!

(Salin reunalla tai muuten näkösällä odottelevat vanhemmat vaikeuttavat lasten keskittymistä ja näin ollen vaikuttavat koko tunnin sujuvuuteen!)

Huomioi muut jumppaajat - tulethan tuoksutta.

Huomaa YLEISET HYGIENIAOHJEET.