Ilmoittautuminen

 

Rekisteröityminen/Ilmoittautuminen

 

 

Ongelmia ilmoittautumisessa? Etkö saa laskuun summaa? Lukekaa ensin allaolevat ohjeet huolellisesti. Ota yhteyttä: katja.vahapesola@gmail.com

ILMOITTAUTUMISLINKKI (JÄSENREKISTERI)


Huom! Aikuisten ryhmiin ilmoittautuvat valitsevat kohdan KAUSIMAKSU, esim. KEVÄT/SYYSKAUSI 202*, tämän jälkeen saatte valittavaksi maksuvaihtoehdot alennusryhmineen. Jäsenmaksut määräytyvät näiden mukaan. AIKUISTEN RYHMIIN EI TARVITSE ENÄÄ ILMOITTAUTUA ERIKSEEN.

Lasten ryhmiin ilmoittautuessa valitaan suoraan haluttu ryhmä, joka on hinnoiteltu erikseen.

Tarkistakaa että sähköpostiosoitteenne on oikein, saatte tiedotteet ja laskun sähköpostiin.


Rekisteröinti-/Ilmoittautumisohjeita

Lukekaa tarkasti ohjelman antamat ohjeet, jotta ilmoittautuminen onnistuu varmasti!

UUDET ILMOITTAUTUMISOHJELMAN KÄYTTÄJÄT= EI-REKISTERÖITYNEET:

Rekisteröidyttyäsi täyttämällä henkilötietolomakkeen, pääset kirjautumaan sisään omin tunnuksin. Voit täydentää tietojasi ja rekisteröidä mm. uuden alikäyttäjän (esim.lapsen). Käyttäjäksi rekisteröityminen ei tee sinusta vielä seuran jäsentä. Sinun täytyy vielä ilmoittautua johonkin ryhmään/ryhmiin, jotta saat luotua viitteellisen laskun. Maksamalla laskun ja ottamalla/tulostamalla siitä kuitin, saat jäsenkortin ja kausitarran.

Smartumeilla maksaessasi ilmottaudu järjestelmän kautta normaalisti, valitse ilmoittautuessa maksutavaksi SMARTUM-liikuntasetelit. Järjestelmä luo 0€ laskun. Ota lasku mukaasi kun tulet hakemaan jäsentarraa. Noudata samaa ohjetta myös Sporttipassin tai tykyseteleiden kanssa.

HUOM!  Salasanassa ja käyttäjätunnuksessa älä syötä heittomerkkejä sisäänkirjautuessasi (esim. 'kW234').

Lapsen rekisteröiminen: Huoltajan täytyy rekisteröityä itse yllä mainitulla tavalla käyttäjäksi, jolloin hän voi lisätä lapsensa alikäyttäjäksi ja ilmoittaa ryhmään. Ohjelma luo laskun, jonka maksukuitilla lapsi saa jäsenyyden ohjaajalta.

REKISTERÖITYNEET KÄYTTÄJÄT = TUNNUS JA SALASANA JO OLEMASSA

Käytä jo saamaasi tunnusta ja salasanaa kirjautuessasi ohjelmaan. Jos salasanasi on unohtunut, ohjelma lähettää sähköpostiisi uuden salasanan. Älä luo uutta käyttäjää itsellesi. Kirjauduttuasi voit suoraan ilmoittautua ryhmään/ryhmiin ja luoda itsellesi laskun. Kuittia vastaan saat jo olemassaolevaan jäsenkorttiisi uuden kausitarran.

Lapsen rekisteröiminen: Huoltaja, joka on jo rekisteröinyt käyttäjäksi, kirjautuu sisään omin tunnuksin ja lisää lapsensa uudeksi alikäyttäjäksi. Huoltaja ilmoittaa lapsensa ryhmään tämän omalla nimellä ja ohjelma luo laskun hänen nimellään. Maksukuitilla lapsi saa ohjaajalta jäsenkortin ja oheismateriaalin.

JOS OHJELMASSA TAI LASKUISSA ON JOTAIN EPÄSELVYYKSIÄ, OTTAKAA YSTÄVÄLLISESTI YHTEYTTÄ SEURAN YHTEYSHENKILÖIHIN.